Lita inte på regiondjursjukhuset Strömsholm!


Det är lätt att imponeras av effektiviteten och resurserna på Strömsholms djursjukhus. Men vi är många som har fått erfara att den flotta fasaden inte avspeglar sig i form av engagemang i djur och djurägare i alla fall, tyvärr.

Vill nu berätta min historia. Som unghund drabbades Rasken (kelpie) av en allvarlig öroninflammation som i det ena örat helt enkelt inte ville ge med sig. Efter många, långa och kostsamma utredningar konstaterade hudspecialist Kerstin Bergvall (på Djurakuten i Stockholm) att Rasken INTE var allergisk. Han har stora “fina” öron. Så vad var då problemet? Kerstin hittade det tillslut. En liten fjuttig utväxt i örongången som gjorde att gugget inte kom ut ur örat och öroninflammationen var därför väldigt svårläkt. Problemet med den ofarliga lilla utbuktningen i huden var alltså rent mekanisk.

För att kunna bränna (som jag förstod det) bort hudfliken som var i vägen behövdes särskilda instrument. Därför remitterades vi till Strömsholms djursjukhus. Strömsholm ligger ca 1.5 timmars bilfärd från Stockholm (om man inte räknar med bilköer, vilket naturligtvis är orealistiskt) och operation med uppvak och så vidare skulle ta några timmar. Jag fick alltså ta en semesterdag och körde iväg till Strömsholm. Lättad över att min älskade hund äntligen skulle få hjälp.

Väl på djursjukhuset blev jag väldigt orolig när jag förstod att jag inte skulle få träffa den opererande veterinären. Jag är inte särskilt oroad av mig i vanliga fall men i detta fall hade jag dels frågor och dels var jag orolig för missförstånd då jag hade förstått att den här typen av problem inte var de vanligaste. Jag spenderade den dagen på en sunkig pizzeria i Strömsholm där jag försökte få lite jobb gjort och beställde en Cola i timmen för att få sitta där… Jag var orolig och uttråkad på samma gång och dessutom hade jag kört hemifrån tidigt. Så jag blev ganska trött.

När jag väl skulle hämta ut Rasken fick jag fortfarande inte prata med en veterinär! Dock med en sköterska som sa att det “inte var någon fara med knölen”!? Jag förstod ingenting, vaddå ingen fara? Fick besked att veterinären kunde ringa mig senare om jag hade frågor. Det var bara att betala (dyrt) och åka hem. När veterinären väl ringde visade det sig att hon helt enkelt inte läst remissen ordentligt, så hon hade sövt min hund och inte förstått vad det var hon skulle operera.

Jag var naturligtvis chockad. Pratade med min ursprungliga veterinär Kerstin Bergvall som förde diskussionen med Strömsholm. Jag tyckte naturligtvis att jag skulle ha pengarna tillbaka. (Egentligen borde jag också haft skadestånd och ersättning för resa och förlorad inkomst, men det begärde jag aldrig.) Det hela slutade med att Strömsholms djursjukhus erbjöd mig en ny operation, ifall det skulle behövas, gratis.

Jag gav mig, det var ändå ett erkännande och en form av upprättelse, tyckte jag. Jag hade såklart kunnat åka direkt tillbaka för operation men allvarligt talat var jag djupt chockad över händelsen. Jag drömde mardrömmar om att jag lämnade in hunden igen och veterinären råkade amputera ett ben för han hade blandat ihop pappren och så. Efter diskussion med Kerstin Bergvall försökte vi ett tag till på traditionell väg (urspolning och kortison) och tillslut gav det faktiskt med sig, hyfsat. Men då och då har han haft mindre problem igen och vi har då fått sätta in kortare kurer. Vi har också varit på årliga uppföljningar. Det hela har naturligtvis, utöver att det varit smärtsamt och jobbigt för Rasken, kostat en hel del pengar. Vilket hade kunnat undvikas om veterinären på Strömsholm gjort rätt till att börja med.

I somras började Rasken få problem igen och nu nyligen har han börjat få de “bruna jätteklumpar” som karaktäriserade problemen förra gången en operation var aktuell (jag kan inte beskriva det men det liknar inget annat). Jag kontaktade därför Strömsholm i veckan igen och sa att nu börjar en operation bli aktuell. En kvinna vid namn Anna (som jag antar inte är veterinär eftersom hon inte presenterade sig som det) från kirurgen ringer mig och säger att hon måste kolla upp saker och ting. Hon återkommer och säger att hon måste prata med Kerstin Bergvall men att hon ska återkomma. Efter att hon har pratat med Kerstin Bergvall återkommer hon till mig och säger att det står i journalen att om Kerstin Bergvall säger att Rasken ska opereras så ska han få operationen, men hon har ju inte sett honom den här gången.

Jag svarar att det villkoret har jag aldrig hört talas om och att jag inte ser vitsen med att jag ska vänta lääääänge (Kerstin Bergvall är en kompetent specialist med lång väntetid) betala dyrt för att gå till Djurakuten och få en remiss om något jag redan ser är samma sak som förra gången. Det gör bara min hunds lidande längre och skadar min plånbok i onödan. Anna förstår min poäng och säger att hon ska återkomma. Hon återkommer och säger att okej, jag kan få en tid för undersökning av Rasken på Strömsholm Nästa onsdag klockan 14. Tack, säger jag. Sedan ringer hon igen efter ett par timmar. Hon har pratat med sin chef och denne har kommit fram till att “man inte kan komma med sådant här efter fem år”. Näha. Och vem sa det till mig?

Personligen tycker jag inte att det är det minsta konstigt att det tagit oss fem år att komma till detta igen. Jag har lagt mycket tid, möda och pengar på att hålla örat i chack. Och förutom den jävla utbuktningen har han perfekta öron. Lurar som luftar och är lätta att hålla rena. Vi har haft det under kontroll länge. Och den där hudfliken spelar ingen roll förrän inflammationen växer sig så stor att gugget hamnar under den. Man behöver inte vara veterinär för att förstå detta. Kanske måste man vara veterinär för att inte förstå?

Det som stör mig mest är att jag bara EN gång, och detta i telefon, har fått prata med en veterinär på Strömsholms djursjukhus om detta. Annars har jag varit hänvisad till sköterskor. Eller Kerstin Bergvall. Som jag ju litar på men de på Strömsholm har ju uppenbart inte lyssnat på henne. Därför ville jag inte gå via henne en gång till, de klarar ju uppenbart inte av den typen av informationsöverföring på Strömsholm. Inte ens beskedet att jag skulle få en ny operation fick jag från Strömsholm. Jag fick det från Kerstin Bergvall.

Varför anser man på regiondjursjukhuset i Strömsholm att vi djurägare inte är värda att ödsla veterinärtid på? Hur ofta skulle man operera en människa och vägra denne att prata med opererande läkare? Varför behandlar man alla djurägare som idioter?

Jag har i alla fall lärt mig att man ska begära att få prata med ansvarig veterinär innan man lämnar in sitt djur. Alltid. Kommer aldrig mer att ge mig på den punkten. Tänk om hon hade fått för sig att skära av örat?

/Mija Jansson

This entry was posted in Diverse hunderi. Bookmark the permalink.

28 Responses to Lita inte på regiondjursjukhuset Strömsholm!

 1. Tina says:

  Helt otroligt! Just det där med att bli behandlad som om man är ett riktigt ärkenöt och inte alls känner sin hund, utan bara kommer till veterinären för att man tycker det är kul eller nå’t, det fullkomligt avskyr jag!

  Att olika veterinärer väljer att prata över huvudet på dig, det är helt oförsvarbart!

 2. Fördjävligt! Jag ställde kvickt in en operation där när de inte kunde berätta vem som skulle operera och inte lät mig träffa eller prata med veterinär.

 3. Anki says:

  Har en helt annan erfarenhet av Specialist djursjukhuset Strömsholm. Har alltid fått prata med opererande veterinär. Både före och efter operation. Blivit bra bemötta av både djurvårdare och djursjuksköterskor samt även av sjukgymnast. Är det något jag undrar över både när hunden ligger inne och när hunden fått komma hem, har jag kunnat ringa och fått prata med veterinär. Veterinären ringer även upp om han/hon är upptagen med annan patient oberoende av tid på dygnet. Förstår att man blir orolig när ens djur är sjuk, men Du har nog haft otur

 4. rk says:

  Inte otur, jag hör sånt här om dem hela tiden…

 5. Carina says:

  Carina-Hundägare
  Synd att du fick de bemötandet. Själv kan jag bara ge beröm o rosor till Strömsholm efter en operation på min 7 månaders valp. Bara gott att säja om alla jag träffade där. Allrahelst de vetrinärer jag haft där.

 6. robban says:

  Vi hade vår chihuahua där för exakt ett år sedan han behövde en patellaoperation som genonfördes efteråt fick vi tillbaks vår chi helt nedbajsad efter sövningen, han hade diarre över halva kroppen och ögonsköljning som oxå skule gjorts hade ingen av dom vi pratade med nån aning om det gjorts(bara en sån sak..vi har efter operationen rehabiliterat honom men det har nu 1 år senare bara blivit värre, han hade förmodligen inte behövt den typen av operation alls utan snarare endast rehab.
  dom hade ingen koll alls och vi fick heller inte prata med den opererande vet, utan nån annan som inte hade koll. innan operationen blev vi väl mottagna / efteråt direkta motsatsen.

 7. Monika Lundqvist says:

  Mayas ägare.
  Jag hade kommit till Sverige för 2 år sen för att hälsa på min syster. Med mej hade jag mina två hundar. Lilla Maya blev lite arg och i ilskan åkte ena ögat ur ögonhålan. Jag åkte till STRÖMSHOLMS djursjukhus och där fick jag betala 2’500 kr som kvällskostnad. OK jag betalade och kom in till en ung kvinnlig veterinär som ville operera henne, m.a.o söva ner hunden stoppa in ögat och sy ett par punkter för att ögat inte skulle åka ut igen. Men innan dess skulle jag gå in i entren igen och där bad receptionnisten om ytterligare 10’000 kr…..Jag sa att jag just betalt 2’500 och att jag inte hade kontanter i Sverige för att betala så mycket och så tyckte jag att det var väldigt dyrt för en så oförarglig operation. Men hon menade då att det skulle i vilket fall som helst kosta ännu mer när hunden var färdigopererad… Jag bad om att få betala senare för jag KUNDE inte just då, bankerna är ju stängda på nätterna. Men nej, jag skulle då få ta tillbaka hunden med sitt hängande öga och de 2’500 kronorna skulle jag inte få tillbaka. Panik hos mej för vad gör jag. Det slutade med stt jag fick AVLIVA MIN FRISKA HUND! Aldrig att jag sätter rmin fot igen i denna klinik! I Frankrike , där jag bott i 40 år, tar man hand om djuret FÖRST och sen pratar man pengar. Några försäkringar finns inte och veterinärpriserna är mycket, mycket lägre.

 8. amanda says:

  min hund avlivade dom för att han hade en broskbildning på benet, dom tyckte det var en onödig operation!!!

 9. annica says:

  Usch, usch så förfärligt! Det låter mycket likt Slöinge Djursjukhus, de har ett flertal anmälningar på sig!!

 10. I visited several websites except the audio feature for audio songs existing at this website is
  truly marvelous.

 11. kirsi pärssinen says:

  Jag bor några km från STRÖMSHOLMS DJURSJUKHUS,och använt mig av deras inkompetens vid två tillfällen,och aldrig mer .

  Det första kostade mig min tiks liv .
  Hon kom in akut efter att ha rivit upp sig på ett rostigt stängsel uppe i skogen.
  När vi kom in så konstaterade den behandlande vetten att hon bara skulle tvättas rent och stå på antiinflammatorisk medicin,och vila . Ingenting annat…
  Efter nån dag så tyckte jag att vätska hade samlats i såret,men det tyckte inte ” djurskötaren” att jag skulle oroa mig fõr,utan sa att jag skulle fortsätta med medicinen och återkomma om hon fick feber…
  Och feber fick hon,38* grader närmade sig sakta men säkert upp till 40*. Jag åkte in akut igen,och på kvällen opererades hon fõr en s.k ficka . Väl hemma fortsatte jag med antiinfl.medicin och nu hade hon öppet sår med dränage rör…
  Helvetet bröt loss,när jag inte fick ner febern på henne,och efter flera långa samtal med vetten,så skrev denne Siwert ut ett smalspectra antibiotika som jag gav i två och en halv dag,bara för att konstatera att hon behövde ett starkare antibiotika ,men vetten sa att jag skulle vänta ett dygn innan vi dömde ut behandlingen !! Det dygnet tog hennes liv,fõr samma kväll åkte jag in akut igen,och det bestämdes att hon skulle opereras IGEN!!! Jag åkte hem och skulle invänta samtalet om att allt gått bra, jag lämnade mitt hjärtas älskade vän i våldet på inkompetent och stressade s.k veterinärer och djur vårdare ..

  Samtalet kom 3 tim.senare,där vetten beklagade sig och sa att “- såret blivit infektiöst och hur han än sydde så gick huden bara upp,han hade ingenting att fästa i längre då hon drabbats av en multiresistent bakterier “…
  Samma kväll,kl.2318 somnade hon in ,hon hette Norma-Lee och vart 3 år och hon var min allra bästa vän .

  Några år senare så gick korsbandet av på min han hund,med hjärtat i halsgropen och den absolut sämsta erfarenheten ringde jag ” slakthuset” STRÖMSHOLM och vi fick komma in …ok.allt gick bra,tills hunden fick en kraftig inflammation i benet !! Galen av oro åkte jag in akut till strömsholms djursjukhus,med hopp om att få antibiotika utskriven .
  Väl där,konstaterades en kraftig infektion,och två pappskallar till veterinärer står och diskuterar huruvida dom ska ge ett mildare antibikum eller ett starkare . Dõm om deras förvåning då jag skriker rakt ut ” GE ER FÕR HELVETET !!! ” han ska ha den bredspektra antibiotikan fõr han är kraftigt infektiös !! NU!!
  och med min underskrift på ett papper som sa att jag tog på mig ansvaret om antibiotika kuren,vilket vettarna inte gjorde,åkte jag hem med min pojke .

  Kuren fungerade väl,även om det tog onödigt lång tid fõr läkning pga.infektionen så lever han idag,och mår utmärkt .

  Jag bor bara några km från ” slakthuset” DJURSJUKHUSET STRÖMSHOLM ,men dit åker jag aldrig mer med mina vovvar .

 12. Catherine says:

  En av mina hundar blev för 10 år sedan opererad av Lennart Sjöström, han är duktig om än lite “muttrig” men operationen gick bra. Efter de har jag tyvärr mycket dåliga erfarenheter, de har blivit en fabrik som växt sig för stor!!!

 13. frufilosofi says:

  Jag fick ganska kall behandling när man katt höll på att dö =(

 14. Harriet Suslin says:

  Jag är så besviken på Strömsholms djursjukhus. Vår tax Sivert fick diskbråck och var därför tvungen att opereras. När vi hämtade honom bajsade och kissade han på våra kläder, ingen gav oss en handduk eller något som vi kunde ha under honom. Veterinären nämnde inte alls att han kissade och bajsade på sig Han hade alltså blivit inkontinent efter operationen. Han både kissade och bajsade på sig. Nu har han blöjor på sig så att han inte kissar inne, vi skyndar oss ut med honom på morgonen så att han skall få bajsa ute. Däremot så har jag ofta vaknat med bajs i sängen. Han känner inte när han skall göra sina behov utan går och gör det samtidigt. Hoppas någon veterinär på Strömsholm läser det här och kommenterar det.

 15. Carina says:

  Ang strömsholm djursjukhus så dog min han hund i blodförgiftning. Jag fick betala cirka 46 tusen kronor. Nonchalant bemötande, felbehandlingar. Fel sorts antibiotika. Gick inte att byta ut heller.han fick antibiotika i tablett form, baytril vet. Det hjälper inte mot grampositiva bakterier såsom stafylokocker och streptokocker.För dessa bakterier fick en antibiotika som inte dödar bakterierna. Det ska inte vara antibiotika i tablettform. Det ska vara intravenöst dvs direkt i blodet.Många veterinärer inblandade. Det ända man gjorde på strömsholms djursjukhus var ultraljud på njurarna medans infektionen
  spred sig i blodet. Hunden fick njurbäcksinflammation diagnoserat. På människor som får njurbäcksinflammation är just sepsis dvs blodförgiftning det som kan hända om man får njurbäckkdinflammation.Hunden fick sedan infektioner överallt.På strömsholm var man mycket nonchalanta dessutom fick han luginflammation i onödan. Han blev felbehandlad och dog för mig. Dessutom till en kostnad av 46 tusen kronor. Jag har betalat 20tusen själv. Det hade varit bättre om hunden fått somna in från början i stället.Men det verkar inte som om det handlar om djurens väl. Det verkar bara handla om pengar. Den erfarenheten har jag. Min katt fick baytril i tablett form för urinstopp.Det var också strömsholm. Det höll på att göra katten blind på ena ögat.Jag besöker en annan djurklinik för min katt nu och hon får kortison och Det hjälper. Tycker inte om strömsholm djursjukhus. Mina djur blir inte friska där.Det handlar bara om att man ska betala och betala. Min hund fick betala med sitt liv.för det fanns ju inga indikationer på att undersöka “där infektionen satt” jag blev ruinerad och deprimerad. Hunden dog 2008.så jag håller helt och fullt med insändarn vi är många som råkar illa ut.

 16. Annett Wennberg says:

  Stackars er! Tyvärr går även Strömsholm under riskkapitalflaagan Evidensia. De har runt om i Landet köpt upp 70 % av all djursjukvården och lagt beslag på nästan all specialist kompetens samt specialist verktyg. De kan därför tillåta sig att bära sig åt som dom vill för ingen kommer åt dom. Inte ens försäkringsbolagen. Har själv råkat ut för detta. De gör felbedömningar, slarvar, ger fel information och deras VD är en riktig kall och otrevlig Bitch. Man kommer ingenstans för dom äger rätten till sjukvården och dina pengar. FyFAN för dom

 17. Sandra says:

  Har också varit med om flera incidenter på Strömsholm. Varit där många gånger med min hund och varit nöjd 2 besök av 15. Första vändan vi var där när hon var 9månader med återkommande analsäcksinflammationer då kollade dom knappt på hunden och jag fick aldrig träffa en vetrinär. Och alltid en ny sköterska när vi kom
  dit. Efter 6besök misstänkte dom allergi och jag blev skickad till djurkliniken Västerås. Där fick jag hjälp direkt och hon tyckte det var bedrövligt att dom inte sett hur mycket svamp i öron och tassar min hund hade. Och inte ens behandlat hunden för det. Nästa vända var en tassolycka då dom glömde bort oss 5h i väntrummet och vi fick knappt en ursäkt. Hon fick ligga kvar då hon behövde opereras. Dagen efter lovade dom att ringa. Men det gjorde dom
  inte. Fick ringa själv och receptionisten svarade bara att vetrinären ringer. Hände inget på flera timmar och ville veta om min hund skulle vara kvar ytterligare en natt. Ringde igen och dom var så otrevliga. Fick kräva att prata med vetrinär. Och då sa dom att hon ska vara kvar och vi ringer imorgon. Dagen efter fick jag ringa ännu en gång då dem inte ringt på hela dagen. Riktigt dåligt tycker jag. Sen var vi in för förgiftning av russin. Då höll dom kvar min hund 2dygn fast hon var pigg. Och inte ringde dom heller. Hade jag vetat att hon varit pigg hade jag tagit med henne hem dagen efter. Hon hade inte fått rastas ordentligt heller. Bajsade och kissade direkt utanför och flera gånger. Då är hon riktigt nödig. Aldrig att jag åker dit om inte hunden är döende och det inte finns hjälp någonannanstans att få!

 18. håkan says:

  Jag skall inte presicera vad som hände, men ett antal mindre kompetenta personer hade hand om min tik. Jag skrev ett brev till Djursjukhuset efter den felaktiga operationen, som det inte kom svar på förren jag efter två månader skrev ytterligare ett brev till styrelsen. Att man, efter ha felbehandlat en hund inte tar sig tid till en riktig disskusion eller svarar på brev är under all kritik.

 19. Jan Jonsson says:

  Jag var inne med våran katt som hade blivit biten i baktassen så att hon inte kunde gå på den. Första gången jag ringde så tyckte dom att jag skulle vänta till dagen efter trotts att hon hade jätteont, Jag ringde på morgonen efter och då fick jag åka dit med henne. Jag kom dit vid 09:30, vid 10:00 så tittade en sköterska på henne och konstaterade att det troligtvis var ett rovdjur som försökt ta henne.
  Sedan gick timmarna vid 18:00 så kom veterinären och tittade på katten i mindre än en halv minut och konstaterade slött att hon behövde antibiotika.
  1 timma senare kom en sköterska in och gav första dosen antibiotika och undrade varför vi varit tvungna att vara kvar där när vi bara bor 10minuter därifrån.
  Det känns som dom är både inkompetenta och irrationella på strömsholm.

 20. Maarit says:

  Jag måste också skriva. Jag har en jätte fin blandras kille Pluto 11år. Vi var lite över ett år sen i Strömsholms djursjukhus.Pluto hade problem med hals,mage ? De skulle göra en endoskopi. Men först skulle detta tas mycket blodprover, röntgen bröstkorg, röntgen i magen sen ultraljud magen och hjärtat. När att detta var klart så fick vi träffa veterinär.Han sa att de inte kunde göra endoskopi på grund av att Pluto hade hjärtfel.Alltså felet han hade att vi sökte för, gjorde de ingenting. Nu har Pluto problem med hals, mage??? Och den här lilla kliniken här i stan(till hör strömsholms djurskjukhus) kan de inte göra något åt han, fick endast medicin mot ev magkatarr. Men de ville remitera han till samma undersökning (alltså endoskopi )till strömsholm sjukhus. Jag påpekade , att de sa ,att de inte kunde söva han eller inte ens ge lugnande. Ju sa han det får den veterinären ta beslut på när han har undersökt hunden och tagit prover och ev ultaljud igen. Jag ringde idag och sa att de kan ta bort remissen att min älskling inte är någon försöks kanin, att jag tänker inte utsätta en gammal sjuk hund till detta igen 😦 Något sätt fick jag också en uppfattning att allt bara handlar om pengar och att de inte bryr sig om hundens bästa. Älskar så mycket min fina pojke Pluto.Han får vara hemma och ta det lugnt så länge han orkar och inte lider mycket. ❤ ❤

 21. Nina says:

  Har precis kommit hem efter att min hund varit inlagd på Strömholm i 2 dygn. Jag lämnade en rätt så glad hund (som troligen har magsår) och fick tillbaka en traumatiserad stackare som går med svansen mellan benen och vill bara ligga och sova. Hon verkar vettskrämd och vill inte gå någonstans. Veterinären sa att hunden var orolig och ängslig varje gång någon försökte ta i henne eller klappa henne. När jag hämtade henne hörde jag hur hon pep till när sjuksköterskan skulle hämta henne från buren för överlämning till mig. Har ALDRIG upplevt att min hund varit så rädd tidigare – inte ens när hon blev attackerad av en annan hund för tre år sedan! Notan gick på 20 000 kr. På kvittot ser man att de har stuckit henne med nålar ca 8 gånger under 2 dygn. Hon fick minst tre droppar!!! Dessutom finns det märken på tre olika platser där de har stuckit henne och där verkar hon ha ont. Inte nog med det, de har tvångsmatat henne eftersom hon inte ville äta! Hennes nacke är lite svullen och jag misstänker att det beror på att de varit hårdhänta vid tvångsmatningen. Efter tvångsmatningen har de inte brytt sig om att torka henne om munnen utan maten som hon lyckades spotta ut har smetats över hela hennes ansikte. Både jag och min man är i chock och ledsna över att vår hund upplevt denna vanvård. Jag funderar på att polisanmäla händelser men vet att det är ingen idé – ord står mot ord! Jag vet bara att den hund jag fick hem är långt ifrån den hund jag lämnat in!

  En fråga till er alla: har ni tips på bra veterinärer kring Stockholmsregionen alternativt Västerås?

  • Christina says:

   Djurdoktorn, Västerås, Aros Veterinärcentrum, Västerås. Hög nivå genomgående, Mina tre hundar blir lika väl mottagna på båda klinikerna. Dock har vi en favoritveterinär hos Djurdoktorn och är det inget akut ber vi alltid att få henne, Åsa Schön.
   / Lycka till önskar Christina

   • Kirsi says:

    Kan berätta att Katinka Odhelius på AVC är anmäld till Djurens-hälsa och sjukvård ! Rek INTE ! Aros veterinär Centrum !!!

 22. Anna says:

  Jag lämnade min älskade tik på tre år där och fick henne aldrig åter. Man gjorde fel under operationen då man tog ut ett främmande föremål på en cm som inte hade skadat tarmen. Två av stygnen gick upp och hon fick septisk chock och dog.

  Informationen var under all kritik, inte ett ord om ev. komplikationer, man kallade detta “maximal otur” men påstod att det hände i ca 10% av fallen! Fakturan landade på 54 000kr och jag får betala 10 000kr men känner att det är jag som borde få ersättning. De tog min bästa vän, min livskamrat, mitt allt ifrån mig!

 23. Glyrna says:

  Läst igenom denna tråden och är minst sagt chockad över alla berättelser. Det lyser inkompetens och respektlöshet mot djurägare och djur så man mår illa! Förstår varför Strömsholm som en gång var välkänt och respekterat idag kallas “förstört”. Riskkapitalister ska varken ha med humansjukvård eller djursjukvård att göra! Evidencias övertagande av flera kliniker som t.ex den i Kristianstad har inneburit att kompetente veterinärer på flera ställen bytts ut mot unga inkompetenta veterinärer som i princip är goddag yxskaft och gör undersökningar på rutin som saknar betydelse för att diagnosticera det man söker för. En efter en har klinikerna blivit halvmesyrer och man kan lika gärna gå till grannen gratis och få gissningar på vad som fattas!

 24. KARIN WIITA says:

  Börjar din vän fyrfotingen kisse el vovve bli gammal och trött….dags för det värsta….avlivning….MEN GÅ INTE TILL DJURKLINIKEN STOCKHOLMSVÄGEN VÄSTERÅS OCH BITCHEN SOFIA HANÅS!!!! HON KNÖT MIN LILLA SNÄLLA GAMLA TAX MED SNÖREN KORS O TVÄRS ÖVER KROPPEN O LADE HONOM I EN LITEN LÅDA!!!! JAG VAR REDAN SÅ CHOCKAD O LEDSEN O FÖRSTENAD – VAD GÖR MÄNSKAN!!?? SÖMNMEDLET TOG INTE, HAN VAR KLARVAKEN OCH TITTADE PÅ MIG HELA TIDEN…SKALL VI LEKA ELLER VAD….PLÖTSLIGT KÖRDE BITCHEN GIFTSPRUTAN RAKT I HJÄRTAT PÅ VOVVEN O HAN KRAMPADE SIG TILL DÖDS!!!! HAR ANMÄLT TILL ALLA ORGANISATIONER MEN INGET HÄNDER!!!! HON FÖRNEKAR DET TROTS FLERA VITTNEN, SÄGER ATT HUNDAR SOVER MED ÖPPNA ÖGON MM MM. DET HÄR HÄNDE FÖR NÄSTAN EXAKT 1 ÅR SEDAN OCH FÖRBLIR MIN STORA SORG, HADE VÄNTAT ATT HAN SKULLE FÅ SOMNA IN LUGNT O STILLA SOM ÄR SÅ DET SKALL VARA!!!! DEN BITCHEN BORDE SITTA I ETT RUM OCH SORTERA GEM!!!! AKTA ER FÖR DJURKLIN IKEN OCH SOFIA HANÅS, EN HEMSK MÄNSKA!!!!
  KARIN WIITA VÄSTERÅS

 25. Majken Frediksson says:

  Vi sökte för en hälta på chihuahua bad om smärtstillande fick för hög dos hunden fick alla biverkningar som den kunde få bla ep anfall.Gjorde en ct röntgen fick inte träffa behandlade vet ortoped bara genom sköterskan.Efter röntgen var deras råd avlivning.Vilket vi inte gjorde men pga kraftiga biverkningar av medicinering var vi tvungna att ta bort vår chihuahua.Detta var i bör på november idag kom krav på obetalda räkningr från dom.Har betalat genom mitt bolag så jag som kund måste sitta med detta tråkiga igen för att Strömsholm inte har ordning på sin bokföring.Det värsta av allt är att i journalen står det A.Inne för bandagebyte. Aldrig haft något bandage.Så trygg o säker vård ? NEJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s